Vanaf komende vrijdag richt ik samen met Yuri van Geest, Maarten Lens-Fitzgerald en Claire Boonstra
SPRXmobile op.  Deze stap naar SPRXmobile betekent het einde van Mobminds(de BV blijft wel bestaan hoor). Je kan ons natuurlijk wel blijven volgen op de blog van SPRXmobile..

Over SPRXmobile:
Wij helpen bedrijven de stap naar mobiel te maken. Dit doen we door het ontwikkelen van mobiele strategie en concepten. En met het delen van onze kennis en ervaring via workshops, het spreken op congressen en het organiseren van evenementen en reizen.

Het ontwikkelen van strategie en concepten doen we samen met jou – wij leveren maatwerk op basis van de vraag, de mogelijkheden, het ontwikkelingsniveau, de middelen en de specifieke kansen voor jouw organisatie en markt. Onze persoonlijke passie, ervaring, visie en hang naar kwaliteit is wat we inbrengen. Om onze vonk te laten overslaan. Daarom heten we SPRXmobile.

  • Strategie: vaststellen van de strategische vraag (context, wensen, behoeften en middelen); op basis hiervan ontwikkelen van een visie en definiëren van de stappen om tot die visie te komen
  • Concepting: identificatie van je wens, ontwikkelen van ideeën en concepten (produkten en diensten) om die wens te realiseren.
  • Ervaringen: presentaties, reizen, events en inspirerende workshops. Om op praktische en prettige wijze de wereld van mobiel te leren kennen en mogelijkheden en kansen te zien – om het zelf te kunnen toepassen.